a

Interesse in de diensten van Sport in Vorm of wilt u een keer kennis komen maken? Neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

+31 (0)6 244 907 10

Info@SportinVorm.nl
Worsinkweg 10, Markelo.

maandag - vrijdag 08:00 - 17:00 uur

zaterdag op afspraak en zondag gesloten

+31 (0)6 244 907 10

info@sportinvorm.nl

Worsinkweg 10

7475 TW Markelo

Volg ons!
 

Info & vergoedingen

Sport in Vorm is erkend door en aangesloten bij de beroepsverenigingen NMTN (Neuro Musculaire Therapeuten Nederland)  en VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Hierdoor worden triggerpoint behandelingen ook erkend door de meeste zorgverzekeraars. De behandelingen vallen onder alternatieve- of natuurgeneeskunde. Deze zitten niet in de basisverzekering, maar zijn opgenomen in de verschillende aanvullende pakketten. In de polis is te vinden voor welk pakket de zorgverzekering is afgesloten.

Aan de linker zijde staan twee logo’s die leiden naar sites waarop per verzekeringspolis op te zoeken is of en hoe de vergoeding geregeld is. De bovenste is van Independer, hier worden de verzekeringspolissen opgesomd die door mijn lidmaatschap van VBAG de behandelingen van Sport in Vorm vergoeden

De onderste is van NMTN, hier worden de verzekeringspolissen opgesomd die door mijn lidmaatschap van NMTN de behandelingen van Sport in Vorm vergoeden.

Komt u er niet uit neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

De factuur dient aan Sport in Vorm voldaan te worden per PIN betaling. U ontvangt een factuur per mail. Deze factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Indien u voor vergoeding in aanmerking komt, stort de zorgverzekeraar het te vergoeden bedrag op uw rekening terug.

Leden van zowel NMTN als VBAG zijn gediplomeerd en werken volgens vastgestelde kwaliteitseisen. Daarnaast zijn leden verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid en geldt de klacht- en tuchtregeling.

Klik op de afbeelding of ga naar

https://vbag.nl/algemene-informatie/zorgverzekeraars.html

voor meer informatie over aanvullende verzekeringen.

nibig_logo
VBAG
RBCZ